You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
MKD
Македонски

Viciski Commerce

Тел: ++389 (0) 2 25 50 399

Работно време 08 - 16

  • Кошничка
  • Вашата кошничка е празна!

Листа на желби (0)

За нас

Вичишки комерц е компанија која својот широк асортиман на козметички производи го пласира на македонскот пазар преку дистрибутивната мрежа во парфимерии, над 400 козметички и 300 фризерски салони.

Генерални увозници сме за производите на реномираните компании:
• KEUNE - AIRCOSMETICS - Холанидја
• DERMOESTETIK - ESENSA MEDITERANA - Хрватска
• HAIRCOSMETICS - LACOTE S.R.L. - Италија
• IBD и EZ FLOW - Америка
• NAIL PERFECT - Холандија
• STS Holding Group - Бугарија.

Вичишки комерц постои од 1991 година.